Konfigurerer parametre på arbejdspladsen at aktivere opnåelse af dine mål

På et eller andet tidspunkt, har de fleste af os oplevet en nedgang i momentum i at nå de mål, vi sætter. Dette synes især at være tilfældet, når vi løser at tage bedre pleje af os selv eller tilbringe mere tid med familie og venner. Arbejde synes ofte at forvise disse mål til blus.
Ironisk nok, jeg har observeret, at når min coaching klienter sætte klare parametre på arbejde at opnå hvad de opfatter som personlige mål, der er en meget positiv indvirkning på deres fokus, produktivitet og tilfredshed på arbejdspladsen.
En leder, som jeg træner (vi vil kalde hendes Kelly) har for nylig opnået fantastisk forbedringer i hendes klarhed og effektivitet på arbejdspladsen. Hun startede ved simpelthen at gøre en lille personlige engagement. Kelly besluttede, at en dag om ugen, hun ville forpligte sig til at tage sin datter til en efter-skole aktiviteter, som var meget vigtigt for hende. Hun begyndte at strukturere sin hverdag på en sådan måde, at hun ville være set-up for succes med at opfylde denne forpligtelse. At være en person, der er yderst ansvarlig over for andre, førte dette til at holde forpligtelser at afslutte initiativer på arbejdspladsen i tid til at forlade kontoret. Hun fandt hun arbejder i en mere fokuseret måde. Hun var fyldt med energi af at vide, at hun ville møde et engagement til sin familie, i stedet for at spilde energi bekymre sig om, hvorvidt hun skal bo på arbejde eller deltage i efter-skole aktiviteter. For en dag hver uge, havde der allerede taget en beslutning om. Dette blev parameteren og arbejde simpelthen var nødt til at passe ind i taletid til at en dag om ugen.
Interessant nok, begyndte effekten af denne ene lille personlige engagement hurtigt at spredes.
På ingen tid, kunne Kelly se at opfylde denne forpligtelse til sin familie og at holde denne arbejdsdag defineret i stedet for åbne for, hun blev mere effektiv. Hendes arbejdsgiver nydt godt, ikke bare hendes familie. Hendes tillid styrkes som hun begyndte at omdefinere sig selv som en person, der gør og holder forpligtelser både sig selv og andre, i stedet for som en person, der strækker sig til at opfylde alle andre anmodninger og kan ende med at lade andre.
I vores hoveder ved vi, at arbejdet altid udvides for at udfylde den tildelte tid. Endnu, som et samfund, er vi ubehageligt indstilling grænser. Mine klienter har lært mig, at det ofte er ikke indtil vi sætte grænser, at vi kan blive virkelig grænseløs i den indvirkning, som vi kan have.
Når deres arbejdspladser kan rumme, har mange mennesker jeg kender opnået stor produktivitet ved at blokere off nogle gange som “ingen møde timer”, eller “e-mail tid” eller “fokuseret tid til strategiske projekter”. Nogle blokere off et par timer hver uge for at arbejde derhjemme eller i et andet miljø hvor der er ingen distraktioner eller afbrydelser. Andre planlægge i deres fitness sessioner og personlige forpligtelser, som hvis de var arbejdsaftaler, til at sikre, at de overholder disse forpligtelser. De angiver parametre.
Sætte klare parametre på arbejdspladsen kan være ubehageligt i starten, men jeg opfordrer dig til at holde ud. Jeg er overbevist om, at parametre ikke vil begrænse dig; de vil gøre det muligt for dig at leve konsekvent med dine værdier og frigør din energi til at producere dit bedste arbejde, mens leve dit bedste liv.
Besøg os på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *