Hvordan man nemt vælge den vigtige Photography kategori til dit hjem baseret virksomhed

Du kan allerede er begyndt at tjene penge fra din fotografering, men hvis du er stadig en begavet amatør, så der er effektive metoder, du kan bruge til at sparke starter dine chancer for at opnå en fortjeneste. På nuværende tidspunkt har der aldrig været flere muligheder for fotografen. Nye teknologier i form af digitale kameraer er ved at ændre ansigt af industrien. Men som altid har været tilfældet for fotografer, og det er ingen grund til at blive modløs.
Det har aldrig været lettere for amatører at tage deres egne fotografier. Der er dog visse tilfælde, hvor det er sværere end andre. Eksempel her er kæledyr fotografering. Der er masser af mennesker, der lever alene, der har kæledyr, og mens de kan fotografere deres kæledyr er det langt sværere at få et foto af dem med deres kæledyr. Annoncere lokalt for at tage kæledyr billeder, eller gå en tur i din nærmeste park og bede folk. Hvis du bruger et digitalt kamera, kan du annoncere til mennesker, ikke alene kan de have en kopi af deres kæledyr, som et fotografi, men de kan have det på deres skrivebord som tapet. Digitale online udskrivning tjenester vil også udskrive fotoet på postkort. Få nogle gjort og derefter sende dem til venner eller forbindelser oversøisk. krus og tjene dem i dit hus til pet ejere og se hvor længe det er før nogen andre ønsker en.
Der er andre muligheder, med t-shirts og krus, nogle mennesker vil ønsker deres egne fotografier på en t-shirt med måske deres egen billedtekst, annoncere disse ydelser lokalt ved de små annoncer.
Har nogle visitkort, udskrevet, og gå og dække lokale sportsbegivenheder og konkurrencer, der er altid nogen uden et kamera, især hvis de vinder, vil de ønsker et fotografi. Eller du kan lide at overveje at deltage i et lokal samfund, og reklame dig selv som en fotograf, der er intet så effektiv som ord i munden reklame, alle de penge, der er betalt for reklamer ikke kan slå det!
Være opmærksom på lokale aktiviteter, der finder sted i dit område, som du kan udnytte. Inddelinger er en lejlighed, når folk ønsker at have en mere formel registrering. Omkostningerne ved eksamen selv er så høje, at hvad er omkostningen ved en formel portræt i sammenligning. Især hvis du har et digitalt kamera og har ingen film, kan du næsten bruge det på en spekulativ måde. Med andre ord er der en masse mennesker sammen der udgør et marked. Hvis du fotograferer dem alle, så chancerne er, vil du sælge omkring 40% af dit arbejde. Der er altid nogen der har et fast kamera, eller i det forkerte sted, eller selv stolt bedsteforældre, der ikke råder over et kamera.
Ikke alle bor nede ad vejen fra Taj Mahal, eller Gracelands, men mange af jer vil leve i nærheden af en milepæl, der tiltrækker fotografer. Mange mennesker vil have deres kameraer, men de vil ikke nødvendigvis være digital. Hvis du har et digitalkamera, bør du kunne vise folk et fotografi de ønsker foran noget. Disse fotografier, men tidskrævende at starte med, er en start på fotografiske marked stigen.
Deltage i en fotografisk klub, og tale med andre fotografer, der er at tjene penge nu. Ikke blot vil du gøre kontakter, men vil du have mulighed for at forfine din teknikker. Selv i denne digitale tidsalder er det afgørende, at du holde sig ajour med teknologi, og du vil være i stand til at sammenligne værdien af udstyr, der bruges nu.
Hvis du har et digitalt kamera, tager det i din lokale natklub, der er altid en i nogen tid, som er nye og trendy, tage fotografier af vifte af cocktails på tilbud. Attraktive ser drink vil sælge bedre med et fotografi, se hvis du kan sælge fotografier, eller endnu bedre forhandle en pris for nye trykte menuer. Tale med andre lokale forretningsfolk og se, hvis de kan forbedre deres marketing teknikker med brug af fotografier. En anden hånd bilforhandler kan øge sin forretningspotentiale med brug af fotografier.
Husk Når du begyndt at tjene penge fra fotografering, som du kan føle som om du vil tiltrække flere markedsandel, hvis du sælger dit arbejde billigt. Før du tager denne strategi selv, tænke over nogle af konsekvenserne. Det vil have en kortsigtet stigning, det er helt sikkert, men i længden hvordan mange virksomheder og familier ønsker at ansætte den billigste fotograf i byen. Folk ved, at de sjældent få god kvalitet til super billige priser og billeder… Nå, er de særlige poster for de fleste mennesker. Vær ikke for dyrt, men heller ikke være billige!
Din tekniske evne er tilstrækkeligt til at repræsentere din klient markedsføring i en visuel erklæring, der kræver mere end Peg og skyd. Sælg ikke disse kort færdigheder. Du skal være klar over de skjulte omkostninger ved at drive forretning; alt for ofte er det let at absorbere lidt tab af fortjeneste, fordi det kun er små. Disse omkostninger kan tilføje til en betydelig mængde. Spørge andre lokale fotografer pris deres marked, dette kan synes en underlig teknik, men de har en interesse i ikke at lade en ny indfinde under pris deres marked.
Tage hensyn til din realistisk generalomkostninger, der er afskrivning af dit udstyr, dine forsikringer, advokathonorarer, regnskabsmæssige gebyrer, reparationer, rejse tid og omkostninger, abonnementer og eventuel leje, både udstyr og værkstedsplads. Uddanne dine klient forklare dem, hvad de højere teknologi omkostninger, men også hvad det kan tilbyde dem. Alle virksomheder skal gøres mere rentabel, og det er svært men ikke umuligt at finde en balance mellem den pris, du har brug for at oplade, og den pris, kunden vil betale, flere klienten forstår ny teknologi, jo mindre sandsynligt er det at vægrer sig ved at betale for det. Det er trods alt billigere at cykle til arbejde end at investere i en ny bil, men der realistisk set ønsker at gøre det.
Det er en god ide at sidde og skrive en forretningsplan til at definere, hvor du skal gå og definere din målgruppe. Dette er en god marketingstrategi; det stopper du spilde tid kræfter og penge, rettet mod områder, der vil give dig med lidt eller ingen vende tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *