Dubai giver på USA ‘s havne

Efter flere måneders lider mange kritikpunkter, udbytter Forenede Arabiske Emirater endelig til politisk antagonisme. Dubai havne verden har bestilt fjernelse af faciliteter fra de fem porte de har købt fra USA. Dubai har annonceret deres beslutning ret efter mødet mellem de republikanske repræsentanter i både hus og Senatet blev indgået. I det private møde i morgen fortalte lederne Bush at denne transaktion mellem USA og de Forenede Arabiske Emirater var dømt til at mislykkes.

Nogle business fraktioner sagde, at denne montering paranoia i det amerikanske senat muligvis kunne skade fremtidige handel investeringer. Dette nederlag, nogle advaret, kan komme tilbage og hjemsøge os, fordi det kan skade forholdet mellem begge lande. Det skal bemærkes, at de Forenede Arabiske Emirater er en vigtig allieret nation af USA i Mellemøsten. I handling, gemme rapport mellem de to lande, har UAES premierminister Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum besluttet at overdrage driften af P og O havne North America Inc. tilsyn med USA

Bare sidste februar, har DP World kundgøre at de vil sætte deres plan om at overtage forvaltningen af seks os havne efter talrige bombardement af kritik fra flere partier. Bekymringer over den nationale sikkerhed i USA blev fremsat, hvis nogensinde aftalen skulle finde sted. Det er et velkendt faktum, at Mellemøsten er hjemsted for terrororganisationen Al-Queda med nogle medlemmer kommer fra de Forenede Arabiske Emirater. Kritikere, der var modstandere af deal brugte dette som grundlag for deres modstand, siger, at håndtering af ledelsen i havne til en nation med tvivlsom association til terrorister ville bringe statens sikkerhed.

England, forsvarede sammen med nogle embedsmænd, deal. De sagde, at paranoia ikke må udelukke folkets sind. De tilføjede, at dette er nøjagtigt hvad terroristerne ønsker skal ske. Administration embedsmænd har gentagne gange sagt, at selv om forvaltningen af havnene vil blive udleveret til DP World, den nationale sikkerhed vil stadig være under de amerikanske enheder kontrol som Coast Guard og grænsen toldbeskyttelse.

Denne forsikring stoppede dog ikke Parlamentet om at stemme imod aftalen, og ganske overvældende. Efter at have gennemgået transaktion under det aftalte tidspunkt, 45 dage, resulterede hus-afstemning i en 62-2 stemmer imod UAES forvaltning af de amerikanske havne.

Ifølge hvide hus embedsmænd kom beslutningen efter mødet i Kongressen og DP verden. Det er også blevet sagt, at de højtstående embedsmænd i administrationen havde ingen direkte deltagelse i mødet. Flere øvre organer af begge regeringer drøftet spørgsmålet og udarbejdet et resultat, som var for de Forenede Arabiske Emirater-baserede selskab til at bakke. Efter flere ugers kontroverser og ophedede diskussioner kom konklusionen overraskende hurtigt. Det er stadig ukendt, hvordan virksomheden vil formalisere sin afgang men DP verden ikke ville lide betydelige økonomiske tab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *