Deltid-tid/i-Home business – lave omkostninger og lav risiko

Som en første gang iværksætter er der en række franchise, forhandlere, distributorships og licenser muligheder tilgængelige for køb. Mange af disse du kan begynde ved at arbejde deltid fra dit hjem. Herved kan du spare tusindvis af dollars i start op og driftsomkostninger, mens på samme tid reducere din samlede risiko.
Du (og din ægtefælle) behøver ikke nødvendigvis at opgive din nuværende career(s) eller fuld tid job til at starte en lukrativ forretning. Der er mange muligheder, der findes ved at arbejde deltid fra dit hjem. De fleste af disse virksomheder kan startes med minimal investering. Derudover du stort set eliminerer mange af de indledende og løbende høje omkostninger forbundet med åbne og drive en virksomhed. Du ville være at fjerne den leje eller lease bekostning at have kontor eller butik plads. De fleste eller alle, nogen lønningslisten udgifter ville blive fjernet samt størstedelen af omkostningerne i forbindelse med indkøb af udstyr, forsyninger og møbler.
Du ville simpelthen nødt til at udpege en lille værelse eller en placering i dit hjem til at oprette et skrivebord, telefonlinje, og eventuelt en fax og/eller computer. Du skal muligvis også, afhængigt af virksomheden, en lille mængde lagerområde, enten i din kælder eller garage til at gemme produktet, redskaber eller forsyninger. Du allerede spare tusindvis af dollars og reducere din risiko. (Der er også nogle skattemæssige fordele til at drive en virksomhed fra hjemmet.)
Drive en virksomhed fra dit hjem giver dig mulighed for at arbejde i business i din ekstra eller ekstra tid, og udvide virksomheden kun som det vokser. Ved at minimere din opstart omkostninger og månedlige udgifter findes der mindre pres for øjeblikkelig succes. Skære omkostninger og spare penge i begyndelsen giver dig mere kapital til udvidelse samt.
Eje og drive en lille deltid, hjemmet, business giver dig indsigt i, om du har den selvdisciplin, holdning, beslutsomhed og tillid til at køre din egen virksomhed. Har du ikke behøver at “risikerer det hele” at finde ud af om du har hvad det kræver.
Når virksomheden bliver rentabel, kan så du beslutte om tidspunktet er rigtigt at udvide og konvertere din deltid virksomhed til en fuld tid business, og opgive din career(s) eller fuldtids job. Deltid, in-home virksomheder giver store muligheder for første gang iværksættere.
(Copyright 2005-ehbvi-www.businessventureinc.com)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *