Dårlig gæld kan virkelig skade dit kredithistorie

Mens de fleste mennesker bruger udtrykket “dårlige gæld” til at referere til en masse gæld, eller bare på grund af en masse penge, har denne sætning faktisk en meget specifik anvendelse når det drejer sig om finansielle spørgsmål. Dårlig gæld er i dette tilfælde en gæld, som ikke kan indsamles. Dette sker normalt når den person, der skylder pengene går konkurs, og har ikke mulighed for at betale mod gælden.
Hvis du er en kreditor, og den person, der skylder dig penge erklærer konkurs kan denne dårlige gæld være et problem. Efter alt, selvom en god del af de resterende ejendom vil blive adskilt til de mange forskellige kreditorer, vil du sandsynligvis ikke få alle de penge, som du skylder. Af denne grund, de fleste kreditorer forsøger at arbejde med debitor for at gøre det muligt at tilbagebetale gæld – på den måde, de vil få alle de penge tilbage, i stedet for bare lidt.
Hvis du skylder penge og du tror ikke at du kan betale det, det lyder måske som en god idé at have at gæld erklæret som en dårlig gæld. Dette er imidlertid ikke tilfældet, da at erklære konkurs kan varig indvirkning på din økonomiske situation, boer der i gæld og arbejder for at betale din gæld kan faktisk være gavnlige i det lange løb.
Når du har en dårlig gæld, gør det et stort hit på dit kredithistorie. Dette kan være et stort problem, især hvis du har brug at få et kreditkort eller et lån. I virkeligheden, kan kredithistorie påvirke stort set alt du gør i den finansielle verden, herunder pant i fast ejendom, købe en bil, og at kunne tage en tiltrængt lån. Derfor bør du gøre hvad du kan for at sikre, at du vil være i stand til at betale de gæld, du har.
For at undgå dårlig gæld, bør du først minimere antallet af gæld du pådrage dig til at begynde med. For eksempel, hvis du kan muligvis undgå at købe noget, bør så du vente til efter du har gemt penge for det, i stedet for at købe på kredit. Hvis du allerede har en masse af gæld, skal så du kigge på nogle af løsningerne, gæld, for eksempel, konsolidering af gælden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *