At få penge til at starte en ny virksomhed

Starte en ny virksomhed kan være en spændende venture… Desværre, det kan også være ganske dyrt så godt. For at få de penge, du har brug for at få din virksomhed ud af jorden, kan du overveje et lån fra en bank eller anden långiver; Du bør holde for øje, at der er nogle andre alternativer for finansiering, som kan tjene dig godt ud over traditionelle lån.

Selvfølgelig, før du kan gøre meget arbejde hen imod at få penge, som ønsker du, skal du business forslag… og du bliver nødt til at være villig til at overveje en række forskellige finansieringsmuligheder.

Udarbejde en business forslag

Det første skridt mod at få de penge, du har brug for din nye forretning er at skabe en business forslag. Dette kan kræve en masse forskning og skøn, som det bør omfatte sektioner på hvor meget penge du skal bruge, hvor mange penge du håber at gøre, hvilken konkurrence du vil stå over for, hvad udstyr og uddannelse af dine medarbejdere vil savn og andre statistikker, som kan variere afhængigt af hvilken slags virksomhed du planlægger på åbning. Det er bedst at gøre yderligere forskning i business forslag, således at du ved, at du ikke har udeladt noget, der er af afgørende betydning.

Business grants

Når du har oprettet din business forslag, bør du begynde på udkig for business grants at du kan kvalificere sig til og begynde at indsende ansøgninger. Business grants arbejde meget gerne en business lån, med den undtagelse, at penge, der udstedes med en bevilling ikke skal tilbagebetales. Enhver virksomhed tilskud, som du kan modtage vil være en stor velsignelse for din virksomhed, da det betyder yderligere midler samt den viden, som nogen mener, at din virksomhed vil lykkes.

Business lån

Du vil sandsynligvis være i markedet for business lån og skal angive bredden eller andre långivere med kopier af din business forslag, således at de kan se, hvad pengene er behov for. Det er vigtigt at huske, at hvis du lige er startet i forretning så du kan have lidt svært ved at få en virksomhed lån, fordi mange långivere ikke ønsker at investere deres lån i en virksomhed, at de har ingen garanti vil lykkes. Dette er en anden grund til hvorfor du har brug for en grundig forretningsplan… jo flere oplysninger, som du kan præsentere for potentielle långivere, jo mere sandsynligt er det at tro på din virksomhed og give dig de lån, som du har brug for.

Personlige lån for business

Hvis du ikke kan få en virksomhed lån for de penge, du har brug for, kan du overveje at tage et personligt lån til beløbet i stedet. Dette kan være farligt, da du vil sandsynligvis bruge friværdi eller andre høj værdi sikkerhed for at garantere for lån, men det er en meget mere sandsynligt metode til at få det lån, som du har brug for hvis du lige er startet i erhvervslivet.

Investorer

En anden metode til at få de penge, du har brug for at starte din virksomhed er at finde potentielle investorer og tillade dem at investere i din virksomhed på en måde svarende til hvordan de vil investere i et børsnoteret selskab. Dette kan være en af de mere vanskelige metoder til at få business startup penge, da det kræver, at du finder personer der begge har penge til at investere i din virksomhed og som er villige til at investere. Har investorer kan spare dig for en masse tid, der ellers ville være brugt arbejder ud lån detaljer, selv om, og ofte giver dig mere frihed i hvordan du strukturere din virksomhed.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *